Uniek sponsorconcept!

Laagdrempelige sponsoring

Een tribune in de clubkleuren blauw en wit van SV Vaassen. Dat was de wens van voorzitter Marcel Vaassen. Door middel van de Stoeltjesactie heeft de club deze wens kunnen realiseren.

Na een online kennismakingsgesprek met de voorzitter van SV Vaassen, Marcel Tiemann, voelde het van beide kanten goed om de samenwerking aan te gaan. Vanaf het eerste moment was het contact met Marcel goed en pakte hij de Stoeltjesactie serieus op. Dit resulteerde in een goede verkoop van Stoelreclame en uiteindelijk een mooi resultaat. Door de trouwe leden en supporters van SV Vaassen die een stoeltje kochten, konden de nieuwe blauwe en witte tribunestoelen besteld en gemonteerd worden. Vervolgens zijn wij langs gekomen om de Stoelreclame op de tribunestoelen te monteren. Al met al een geslaagde actie met een geweldig mooi resultaat!

Voorzitter Marcel Tiemann over de Stoeltjesactie: 'Vanaf het eerste contact met Gijs en Bjorn van TAS stadionreclame zijn wij uitstekend geholpen met de adviezen tot aan de installatie van de stoelen in de tribune. Ook W&H sports gaf uitstekende support bij het kiezen van de juiste stoel. Al met al een fantastisch resultaat en zijn wij als SV Vaassen erg blij met de vernieuwde look van onze tribune.'