Uniek sponsorconcept!

Laagdrempelige sponsoring

VV Nieuwerkerk heeft de tribune nu ook op orde dankzij stoeltjesactie.

Bij vv Nieuwerkerk kunnen ze niet wachten totdat de bal weer rolt in het nieuwe seizoen. Want de club onder de rook van Rotterdam zit in de lift. Het ledenaantal tikt bijna de 2000 aan, het complex ligt er fraai bij en ook de tribune heeft in coronatijd een opknapbeurt ondergaan. Mede dankzij de stoeltjesactie van TAS Stadionreclame. “Ik kan het echt iedere vereniging aanraden”, aldus Norbert Voshol.

Hij is sinds vorig jaar lid van de sponsorcommissie van vv Nieuwerkerk. In 2020 kreeg het complex van de zaterdag derdeklasser een upgrade. Er kwamen drie nieuwe kunstgrasvelden, waaronder het hoofdveld en de kantine werd onder handen genomen, net als het supportershome. “Alleen de tribune stak toch wel wat af en we vonden dat we daar wat mee moesten. Ik kwam op de website van TAS terecht en toen dacht ik meteen van die stoeltjesactie is echt wat voor ons.”

Houder
De tribune van vv Nieuwerkerk telt 140 stoelen. Er werd contact gezocht met TAS en de sponsorcommissie zette vervolgens een stoeltjesactie op. Een stoel kost 50 euro per jaar en deelnemers zijn sponsor voor minimaal drie jaar achter elkaar. Op de stoelen is een houder waar de naam als sponsor wordt vermeld. ‘Zo heb je een stoel op de tribune van vv Nieuwerkerk! Wie wil dat nou niet’, meldde de club op de website.

“De stoeltjesactie liep goed, maar vanwege corona konden we het alleen promoten via social media en via via, want we waren niet op de club. Dat bleek toch wel lastig. Dus we hebben nog niet alle stoelen verkocht, maar dat gaat ons wel lukken hoor. Het eerste elftal kocht er vier en verder zie je heel verschillende mensen die een stoel kopen.”

Prettig
“We hebben ondertussen de tribune en het omroephokje opgeknapt en de beglazing vervangen. Ook deed een likje verf wonderen en zijn de stoeltjes geplaatst met houders en naam. De contacten met Björn de Vries van TAS waren meteen goed. We hebben best nog wel eens wat veranderd en uiteindelijk hebben wij stoelen en tribunebanken om en geplaatst. Iets dat ook weer gevolgen voor de offerte, maar hij was steeds heel flexibel en toeschietelijk. Dat was zeer prettig. Ook de plaatsing die vorige maand plaatsvond, ging helemaal goed. Echt, wij zijn er blij mee en ik kan het echt iedere vereniging aanraden”, aldus Norbert.